Cine suntem?

Daca esti aici, inseamna ca esti in cautarea unui producator de mobila la comanda din Cluj-Napoca. Suntem o echipa tanara, dar avem o experienta de un deceniu in acest domeniu, iar atuul nostru de necontestat este pasiunea cu care lucram fiecare piesa de mobilier.

“ Pe langa calitate, un pret intotdeauna corect si respectarea riguroasa a termenelor de executie, iti garantam o colaborare frumoasa, sustinuta in primul de respectul fata de tine, clientul nostru. ”

Aspecto

Mobila personalizata

Originalitate, Functionalitate si Consultanta Gratuita

Originalitate si creativitate. Cu siguranta nu iti doresti aceeasi mobila ca si vecinul tau, ci una individualizata, care sa iti reflecte personalitatea.

Spatiu optimizat. Mobilierul executat la comanda iti permite sa exploatezi la parametri optimi spatiul de care dispui.

Design personalizat. Iti poti alege forma, dimensiunile, culorile si textura mobilierului tau, precum si compartimentarea si functionalitatile dorite.

Consultanta specializata gratuita. Tehnic, estetic si functional, echipa noastra te va ajuta sa gasesti mobilierul ideal pentru tine.

Respectarea raportului calitate/pret. Deoarece tu decizi ce materiale vom folosi, detii controlul asupra pretului, fara riscul de a depasi bugetul alocat.

Pas cu Pas catre Mobila Perfecta

Consultanta, Proiectare, Executie, Transport si Montaj Gratuite

Consultanta: Consultantul nostru te va ajuta sa gasesti mobilierul perfect pentru tine, din punct de vedere estetic, functional si material. Serviciu gratuit.

Proiectare: Proiectantul nostru este cel care va transpune in schita tehnica mobila pe care ti-o doresti. Serviciu gratuit.

Executie: Mobilierul ales de tine va fi executat in atelierul nostru, cu cea mai mare atentie si grija pentru detalii.

Transport: Odata finalizat, mobilierul este transportat de catre noi acasa sau la sediul tau. Serviciu gratuit.

Montaj: Mobilierul de mici dimensiuni va fi montat in atelierul nostru, iar cel de dimeniuni mai mari la fata locului. Serviciu gratuit.

Materiale premium si accesorii de top:

Alegeti dintr-o gama variata de optiuni

Materialele folosite sunt importate din Austria sau de productie autohtona. Canturile folosite cu preponderenta sunt de tip ABS.

Puteti opta pentru: PAL melaminat, PAL furniruit, MDF melaminat sau plastifiat, panel furniruit, blaturi termorezistente de bucatarie (inclusiv din granit sau rausolid), sticla (inclusiv vopsita), profile de aluminiu, manere, balamale, picioare, sisteme de glisare pentru usi, elemente decorative, diverse accesorii din aluminiu sau plastic.

Accesoriile folosite completeaza calitatea mobilierului. Puteti alege intre: BLUM, Häfele, Hettich, Inoxa.

Transparenta si fiabilitate:

Termene de executie si garantie detaliata pentru mobila aspecto

Avem nevoie de 7 – 21 zile pentru a finaliza un proiect, in functie de complexitatea acestuia.

Mobila Aspecto beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni, pe parcursul carora esti protejat impotriva eventualelor vicii ascunse de fabricatie.

Atentie! Nu sunt acoperite de garantie deteriorarile produse prin utilizarea neconforma si in alte conditii decat cele specificate in certificatul de garantie: contactul prelungit cu apa, fortarea unor subansamble, curatarea cu solventi sau solutii abrazive, etc.

In perioada de postgarantie, mobilierul Aspecto poate fi reparat contra cost. De asemenea, in urmatorii trei ani de la predare, poti comanda diverse extensii ale mobilierului, din aceleasi materiale si cu aceleasi accesorii.

Ne dedicam cu pasiune proiectelor Personalizate

Indiferent ca este vorba despre spatiul tau personal sau de afacerea ta.

 • Mobila pentru bucatarie
 • Mobila pentru living
 • Mobila pentru dormitor
 • Mobila pentru hol
 • Mobila pentru camera copii
 • Mobila pentru camera tineret
 • Mobila dressing
 • Mobila pentru baie
 • Mobila mese si masute
 • Mobilier comode si noptiere
 • Mobilier cuiere
 • Mobilier scaune
 • Mobilier paturi
 • Mobilier sifoniere
 • Mobilier dulapuri

SOLICITA OFERTE PENTRU PROIECTUL TAU DE MOBILA PERSONALIZATA