Mobila Living la Comanda 13

Call For Price

Daca avem de-a face cu o incapere mica, unde ferestrele nu permit o iluminare foarte buna, atunci trucul consta in alegerea unui design cat mai simplu.

Daca avem de-a face cu o incapere mica, unde ferestrele nu permit o iluminare foarte buna, atunci trucul consta in alegerea unui design cat mai simplu. Asa s-a intamplat si in cazul acestui mobilier de living pe care l-am realizat la comanda pentru o familie de proprietari dinCluj. In primul rand, am stabilit impreuna cu clientul ce tipuri de corpuri trebuie sa proiectam pentru acest living. Astfel, am realizat omobila de perete si o masuta, ambele din PAL melaminat.

Punctul de atractie in aceasta incapere este reprezentat de tapetul futurist, care se intinde pe un perete intreg. Evitand incarcarea decorului, am ales pentru mobilier trei nunante discrete si delicate: alb, gri deschis si gri piatra. Griul este o culoare foarte potrivita pentrulivinguri moderne, insa trebuie asociat cu alte elemente de decor pentru a crea un punct de interes.

Pentru un plus de eleganta, corpurile de jos ale mobilierului sunt prevazute cu doua sertare cu o singura fata si maner incastrat. Cele superioare se deschid fara manere.

Tipuri de corpuri:

  • Corpuri inferioare
  • Corpuri suspendate
  • Masuta living

Materii prime folosite:

  • Structura corpuri din PAL melaminat, 3 nunate: gri deschis, gri piatra si alb

Accesorii:

  • Sistem de deschidere corpuri inferioare – maner incastrat
  • Sistem de deschidere corpuri superioare – fara maner
  • Balamale marca Blum (import Austria)

Nota: Mobila living nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie

You're reviewing: Mobila Living la Comanda 13