Dulap Dressing la Comanda 13

Proprietarii acestui apartament open space ne-au solicitat ajutorul pentru realizarea mai multor tipuri de mobilier la comanda: living, dresssing, bucatarie.

Call For Price

SKU Dulap Dressing la Comanda 13

Poza alaturata ilustreaza doar o parte dintr-un proiect mai amplu al echipei Aspecto. Proprietarii acestui apartament open space ne-au solicitat ajutorul pentru realizarea mai multor tipuri de mobilier la comanda: living, dresssing, bucatarie.

In ceea ce priveste mobila dressing la comanda, am ales sa respectam un stil simplist, in care culoarea PAL-ului se cofunda usor cu cea a parchetului, creand ideea de continuitate vizuala. Nuantele de lemn natur dau senzatia unui interior cald si primitor.

Locul de amplasare a fost un atu in acest caz, dressing-ul fiind incadrat in suprafata unui perete. Pentru mai mult confort, clientii nostri au optat pentru usi glisante care nu au nevoie de un spatiu suplimentar pentru deschiderea in exterior asa cum sunt usile clasice.

Materii prime folosite

  • Structura din PAL nuanta Cremona Nisip
  • Profile din aluminiu pentru usile glisante

 

Accesorii de interior:

  • Sertare
  • Rafturi
  • Bari pentru umerase

Nota: Mobila dressing nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.