Dulap Dressing la Comanda 12

SKU Dulap Dressing la Comanda 12

Call For Price

Deopotriva functional si decorativ, acest mobilier dressing a fost realizat la comanda pentru proprietarii unei case din Cluj.

Deopotriva functional si decorativ, acest mobilier dressing a fost realizat la comanda pentru proprietarii unei case din Cluj. Insa, ceea ce il face mai special este modul in care au fost construite usile. Dupa cum se poate observa in poze, fiecare usa este formata din 3 componente.

Din cea mediana a fost decupata o bucata in forma de dreptunghi si in locul ei s-a inserat o alta, de culoare neagra. In bucata neagra inserata s-a frezat o portiune in locul careia s-au asezat 3 pietre. Acest joc de culori si texturi, precum si insertia de piatra in suprafetele usilor ii ofera o nota de originalitate.

Dupa dorinta beneficiarului, aceasta mobila dressing este foarte incapatoare, in ea fiind organizata intreaga garderoba a familiei. Pentru un acces facil la articolele vestimentare, cele 4 usi functioneaza pe sisteme de glisare solide, din aluminiu, conferind siguranta si durabilitate.

Nuanta neutra a palului melaminat (Stejar Nebraska) este un avantaj intrucat poate fi asociata cu orice elemente decorative.

Materii prime folosite:

  • Structura din PAL nuanta Stejar Nebraska si pal alb la interior
  • Fatada din PAL nuanta Stejar Nebraska

Accesorii de interior:

  • Sertare
  • Rafturi
  • Suporturi pentru umerase

Nota: Mobila dressing nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dulap Dressing la Comanda 12