Mobila Dormitor la Comanda 11

SKU Mobila Dormitor la Comanda 11

Call For Price

Mobila dormitor cu fnisaj albastru si gri. Cuprinde pat dublu, dressing, dulapuri, noptiere si etajere.

Mobilierul la comanda a fost proiectat pentru amenajarea unui spatiu de odihna primitor. Mobila pentru dormitor realizata la comanda cuprinde un pat dublu cu noptiere si piese de mobilier aditionale.

Acest ansamblu permite depozitarea eficienta a articolelor de imbracaminte, avand un dressing incapator cu 4 usi. S-a dorit amenajarea unui colt de lucru si de studiu astfel incat am proiectat corpuri suspendate cu rafturi pentru asezarea cartilor si a materialelor de studiu. Pe acelasi perete am proiectat o masa-birou cu picioare din aluminiu, subtiri si elegante.

Designul acestora este unul modern, minimalist cu finisaj in trei nuante pastelate. Albul, albastrul marin si griul pastelat sunt perfecte pentru un spatiu de relaxare in care oricine isi gaseste linistea la finalul unei zile aglomerate.

Nota: Ansamblul de mobilier nu se afla pe stoc, acesta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografiile sunt cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie

You're reviewing: Mobila Dormitor la Comanda 11