Mobila Dormitor la Comanda 06

SKU Mobila Dormitor la Comanda 06

Call For Price

Am realizat acest mobilier de dormitor pentru proprietarii unui apartament la mansarda, din Cluj.

Am realizat acest mobilier de dormitor pentru proprietarii unui apartament la mansarda, din Cluj. Dupa cum puteti observa si din poze, proiectul a fost destul de complex, iar specialistii nostri in mobila la comanda si-au angajat toata experienta, pasiunea si daruirea pentru un rezultat uimitor.

Pentru realizarea mobilierului am folosit ca si material PAL-ul melaminat, caruia i-am adaugat accesorii din aluminiu, de foarte buna calitate (import Austria). Corpurile au fost proiectate astfel incat sa ocupe intreg spatiul disponibil si sa reflecte un design desavarsit.Dulapurile pentru haine si accesorii vestimentare tin loc de pereti, patul cu somiera si noptiera atrag atentia asupra centrului incaperii, iarcomoda cu oglinda completeaza perfect spatiul ramas neocupat.

In ceea ce priveste universul cromatic, s-a optat pentru un contrast puternic intre alb si negru. Predomina albul deoarece clientii nostri si-au dorit un dormitor deschis, completat de accente de culoare. Tocmai de aceea rosul, a treia culoare, se regaseste in accesoriile decorative cum este vaza de pe noptiera, draperia de la geam si lenejeria de pe pat.

Tipuri de corpuri:

  • Dulapuri pentru haine si accesorii vestimentare
  • Noptiera cu raft si sertar
  • Pat cu somiera rabatabila

Tipuri de materii prime:

  • Structura corpuri mobilier – PAL melaminat – combinatie de nuante alb si negru.

Accesorii:

  • Balamale marca Blum (Austria)
  • Manere din aluminiu
  • Sertare normale marca Blum

Nota: Mobila de dormitor nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mobila Dormitor la Comanda 06