Mobila Dormitor la Comanda 05

SKU Mobila Dormitor la Comanda 05

Call For Price

Va prezentam un mobilier de dormitor modern si complex, cu forme si nuante care ne incanta privirile

Va prezentam un mobilier de dormitor modern si complex, cu forme si nuante care ne incanta privirile. Proiectat sa raspunda tuturor necesitatilor clientului nostru, el este compus dintr-un pat matrimonial, 2 noptiere, o comoda cu oglinda si 5 sertare si un dressing cu 4 usi glisante.

Desi incaperea nu este extraordinar de mare, echipa noastra a reusit sa realizeze un mobilier la comanda care ofera un generos spatiu pentru depozitarea hainelor si a altor lucruri. Astfel, dormitorul permite un somn linistit intr-o atmosfera perfect ordonata.

In ceea ce priveste cromatica acestui mobilier de dormitor, am folosit cu preponderenta cremul, o culoare pozitiva, calma, linistitoare. De altfel, ea este foarte recomandata pentru dormitor de catre adeptii principiilor feng shui deoarece exprima eleganta, bogatie si prosperitate.

Rosul aprins este pata de culoare care anima incaperea. Desi este o nuanta care denota emotii puternice, aici este folosita doar pentru accente de culoare si pentru a reliefa formele mobilierului.

Manerele sertarelor si cadrul din alumniu al dressing-ului se inacadreaza perfect in acest decor modern si echilibrat.

Tipuri de corpuri

  • Pat cu somiera
  • Noptiere cu sertare
  • Dressing cu usi glisante
  • Masuta machiaj cu oglinda si sertare

Tipuri de materii prime:

  • Structura corpuri mobilier – pal melaminat Crem – 212 si Burgund-311

Accesorii:

  • Manere din aluminiu
  • Sertare cu sine Blum

Nota: Mobila de dormitor nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mobila Dormitor la Comanda 05