Mobila Bucatarie la Comanda 20

Povestea acestei bucatarii este ceva mai speciala, proiectul apartinand exclusiv clientului, o familie din Cluj-Napoca.

Call For Price

SKU Mobila Bucatarie la Comanda 20

Povestea acestei bucatarii este ceva mai speciala, proiectul apartinand exclusiv clientului, o familie din Cluj-Napoca care a locuit mai multi ani in SUA. De acolo s-au intors cu preferinta pentru bucatariile spatioase, in stil clasic american, cu open space spre living, preferinta pe care Aspecto a transpus-o in practica.

In acest caz spatiul nu a constituit o problema, fiind foarte generos. Piesele de mobilier sunt dispuse pe doi pereti, iar elementul central este insula, situata in mijlocul incaperii. Mobilierul este alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, blat termorezistent si accesorii import Austria. Corpurile de sus au fost dimensionate inalte, pana sub scafa spoturilor. Un element inedit, la care am apelat pentru optimizarea maxima a spatiului, sunt usile pe colt.

Practica, sofisticata si moderna, insula completeaza design-ul bucatariei. Proiectata cu loc de luat masa (75 cm inaltime), cu chiuveta inclusa, cos de gunoi, cos Jolly, masina de spalat vase, sertare si blat de lucru (90 cm). Materialul utilizat este piatra decorativa, intr-o nuanta complementara culorii mobilei. Cromatica intregii bucatarii este clasica, compusa din doua culori, wenghe si paltin canadian.

Nota: Mobila de bucatarie nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.