Mobila Bucatarie la Comanda 10

Mobila bucatarie realizata in stil scandinav, fara manere, potrivita atat pentru o bucatarie mica, cat si pentru una spatioasa.

Call For Price

SKU Mobila Bucatarie la Comanda 10

Mobila este proiectata in configuratie liniara, avand si corpuri laterale. Designul mobilei este in stil scandinav, pastrand frumusetea liniilor simple imbacate intr-o nuanta placuta de alb.

Fronturile si structura corpurilor sunt realizate din placi de MDF melaminat, cu finisaj lucios. Este rezistent la zgarieturi si permite curatarea rapida si eficenta a suprafetelor. Un detaliu definitoriu al acestui model este panoul de perete aplicat intre corpurile suspendate si cele de baza. Culoarea albastru turcoaz este de inspiratie mediteraneana si creeaza efectul unei amenajari aerisite aflate in proximitatea plajei. Aceasta pata de culoare este pusa in valoare cu ajutorul unui sistem de luminare cu LED care poate fi folosit seara ca singura sursa de lumina in timpul pregatirii mesei.

Ansamblul realizat la comanda include masa de bucatarie.

Nota: Mobila nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.