JavaScript pare a fi dezactivat în browser-ul dumneavoastra. Pentru a avea cea mai buna experienta pe site-ul nostru, asigurati-va ca activati Javascript în browser-ul dumneavoastra.

Dulap Dressing la Comanda 9

SKU Dulap Dressing la Comanda 9

Call For Price

Pozele de mai sus ilustreaza un dressing la comanda realizat in Cluj de catre echipa noastra de specialisti in mobilier.

Pozele de mai sus ilustreaza un dressing la comanda realizat in Cluj de catre echipa noastra de specialisti in mobilier.

Dupa cum se poate observa, mobilierul dressing este mare, oferind un spatiu generos pentru depozitarea in conditii optime a hainelor si a altor accesorii vestimentare. El este prevazut cu 4 usi glisante, bazate pe profile de aluminiu.

Sistemul de culisare este deopotriva functional si estetic. Pe de o parte, el asigura stabilitatea dar si mobilitatea functionala a usilor, iar pe de alta parte, ofera un contur estetic ce subliniaza grandoarea formelor geometrice.

In ceea ce priveste stilul, aceasta mobila dressing la comanda este simplu, clasic. La exterior, placile din PAL maro inchis contrasteaza foarte bine cu palul alb, care desparte usile in doua pe orizontala. Interiorul este simplu, din PAL de culoare alba.

Materii prime folosite

  • Structura din PAL, nuanta  Alb
  • Fatada din PAL, nuanta Nuc Aida Tabac si Alb

Accesorii de interior:

  • Sertare
  • Rafturi
  • Bari pentru umerase

Nota: Mobila dressing nu se afla pe stoc, aceasta se realizeaza doar pe baza de comanda. Fotografia este cu titlu informativ, modelul final al mobilierului poate suferi anumite modificari, in functie de preferintele clientului.

Scrieti propria recenzie

You're reviewing: Dulap Dressing la Comanda 9